سرکه‌انگبین

*1 لیوان آب، نصف لیوان شکر - با عسل هم میشه درست کرد - 2 قاشق سرکه و یک دسته نعنا رو درسته! - با برگ و ساقه - می‌ریزید توی قابلمه، روی حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بمونه. بعد صاف‌ش می‌کنید.میشه سکنجبین.

ته لیوان‌تون مقادیری نعنا می‌ریزید. رو ش یخ می‌ریزید که نعناها رو نگه‌داره و پخش و پلا نشن. چند برش لیمو، شربت و آب رو هم اضافه می‌کنید. اگه این ترتیب رعایت نشه، مثل عکس زیر، همه‌چی قاطی‌پاتی میشه.

به هرکس این رو بدین، بی‌بروبرگرد عاشق‌تون میشه مگه اینکه کلا از طعم نعنا خوش‌ش نیاد نیشخند که در این صورت، هیچ مسئولیتی رو نمی‌پذیرم.

/ 2 نظر / 52 بازدید
yalda

nabayad joosh bokhore rou gaz?

صبا

من لینکت می کنم مریم خانوم عزیز